perjantai 26. joulukuuta 2014

The best raksapukki evö

Nyt on kuulkaas laitettu pukkihommille semmoiset pohjat, että oksat pois. Meillä kävi niin mahdottoman etevä raksapukki jouluaattona kylässä, että jos paremmaksi pistää, niin seuraavaksi tuo sitten kaivinkoneen ja taikoo talon valmiiksi jouluyönä!

Pukin paketeista löytyi yksi toisensa jälkeen siisteimpiä raksatarvikkeita. Katsokaa vaikka: vuonna 2015 rouva Punainen tepastelee raksalla näissä turvakengissä! Voiko olla hienompia?!

Sievin turvakengät


Rouva Punaisen päässä keikkuu myös valkoinen mestarinkypärä, kuten kuuluu (tässä kohtaa työmiehet saattaa pudota telineiltään huutonaurun säestämänä). Herra Punainen puolestaan rälläköi kunnon poppi-Peltoreiden turvin ja mittailee ja vatupassiloi lasermittareiden ja -vaakojen ja ties minkä hilavitkuttimien avulla. Sangoista paljastui jos jonkinlaista turvavälinettä, ruuvinväännintä, työkaluvyötä, polvisuojaa ja ennenkaikkea, nyt tarkkana, jeesuteippiä! Sillähän vaikka rakentaa talon valmiiksi asti, jos muut välineet loppuu. Maailman paras raksa-Anoppi oli leipassut talomme valmiiksi piparista. Ihan mahtavaa. Ettei totuus unohtuisi, niin tämän piparitalonkin tontti on ahdas ja pihalta löytyy jos jonkinlaista ryönää. Onneksi oikeasta talosta pahimmat joulusiivottiin pois. 

Pahoittelemme tärähtänyttä kuvaa. Taisi olla kuvaaja vähän glögeissään tässä kohtaa iltaa...


4 kommenttia:

 1. Ihan supermainioita lahjoja! Ja loistavan hyväntuulinen kirjoitus jälleen :) mun mies sai raksa-aiheisia lahjoja jo synttäreinä, eli nyt säästin häntä moisilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on perhepiirissä toinenkin raksaava pariskunta, jolta suuri osa näistä lahjoista tuli, että heillä on aika hyvä käsitys mitä tässä kohtaa pukki voisi toimittaa :)

   Poista
 2. Hauskoja lahjoja! Mulla on ihan samat turvakengät töissä, toimivat ja ovat tosi hauskan näköiset. Pesevät perussievit mennen tullen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kengät on ihan mahtavat jaloissa. Taidan mennä niillä itsekin töihin. Vaikka ihan toimistohommissa olenkin :)

   Poista