YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Listaamme tälle sivulle projektien edetessä yhteistyökumppanimme ja tahot, joiden avulla talomme valmistuvat ja joita voimme ilolla suositella muille raksalaisille.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme kahden kivitalon projektissa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen kaksisavua@gmail.com.

Arkkitehtimme: Sirpa Rauhala, Arkkitehtitoimisto Arkki-D
Sähköt suunnittelee: Olli Hoskari, Tmi Olli Hoskari
Rakennesuunnittelu: Arto Leppänen, Rakennusinsinööritoimisto Arto Leppänen Oy
LVI-Suunnittelu: Pekka Nieminen, Vantaan Talotekniikka
Valaistussuunnittelija: Erja Taipale, Tilasi Oy
Louhinta: Ecorak Oy
Keittiön toimittaa: Puustelli
Valaismet: Led Store
Kodin turvasta huolehtii: Verisure

4 kommenttia:

 1. Hei,
  olemme pohtineet valaistussuunnitelman teettämistä Erjalla.

  Oletteko olleet tyytyväisiä saamaanne palveluun; oliko asiantuntevaa, minkälaisia (ja hintaisia) valaisimia hän suunnitteli?

  VastaaPoista
 2. Hei,

  valaistussuunnitelu Erjan kanssa on vielä ns. vaiheessa eli ekat suunnitelmadraftit on saatu. Mielellämme kerromme kun homma on paketissa, että miten tiedustelemasi asiat sujuivat.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Meillä suunnitteilla kanssa 2 kerroksinen n. 180 m2 talo. Mietitään vielä otetaanko kokonaispaketti johon kuuluu tarvikkeiden lisäksi rakenne ja lvis suunnittelmat vai kilpailutettaisiinko tarvikkeet ja suunnittelut kaikki erikseen.. Millaisia summia teillä noihin suunnitelmiin on mennyt ja mitä kautta olette harkot hankkineet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelut, että en huomannut kommenttiasi aiemmin. Meillä on kaikki työvaiheet ja materiaalit kilpailutettu ja teetetty erikseen. Pää-, arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu meillä oli yhteensä suurinpiirtein vajaat 17 000 euroa. Weberin harkot on ostettu suoraan Starkista.

   Poista