OTA YHTEYTTÄ

Kysymykset ja kommentit otamme ilolla vastaan osoitteessa: kaksisavua@gmail.com.

Jos olet kiinnostunut blogiyhteistyöstä rakennusprojektiemme tiimoilta, niin samaiseen osoitteeseen voi laittaa viestiä.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Kiitos mahtavasta blogista, en malta odottaa jatkoa. Erittäin hyvin kirjoitettu myös! Ainoa huono puoli on, että itsellekin tulee asuntokuume. :) Jos jossain välissä kiireiltänne ehditte vastata, asuntokuumeiselle tuli muutama kysymys mieleen:
  Onko yhdessä rakentaminen tuomassa teille säästöjä vrt. jos rakentaisitte molemmat tahoillanne talot?
  Olisi kiva myös nähdä pohjakuvat molemmista taloista, jos niitä vaan haluatte julkaista. Lisäksi kiinnostaisi kovasti, kuinka paljon neliöitä teillä on tulossa taloihin.

  Tsemppiä rakennusprojektiin!

  T. Innokas lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiitos kovasti kauniista kehuista :)

   Kyllä yhdessä rakentamisesta jonkin verran säästöjä tulee, mutta ei varmaankaan loppuviimein niin paljon kuin mekin alunperin ajattelimme. Eniten säästöä lienee saamme maatöistä ja sen sellaisista. Tontille tehtiin yksi tie, yhdet vesi-, sähkö- ja teleliittymät jne. Toki liittymämaksut on per asunto, mutta materiaaleissa ja maatöissä on säästetty kun laskut jaetaan.

   Jonkin verran varmasti ollaan säästetty materiaalien kilpailuttamisessa, mutta ei varmaankaan merkittävästi.

   Vertaistukea ollaan toisistamme saatu ja sehän on priceless. Ja vielä ollaan niin erinomaisissa väleissä, että mahtavat naapurit ollaan myös saamassa :)

   Laitan pohjakuvat jossain vaiheessa kun ehdin ne siivota kuntoon. Nyt niissä on vielä kaikkea ylimääräistä pyörimässä ja jäänyt laittamatta.

   Kokonaisalaa meillä punaisessa talossa on tasan 200 m2, kerrosalaa 158 m2. Naapurissa talo sinisessä kokonaisalaa on 211 m2 ja kerrosalaa 164 m2.

   Kiitos tsempistä ja mukavaa, että olet innolla mukanamme :)

   Poista