maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kas metsämökin ikkuna - merinäköalalla!

Vaikka meren rantamilla puhalsi tänään tiukka tuuli, niin talo Punaiseen taisteltiin ikkuna-asennukset paikoilleen. Ensimmäistä kertaa meille paljastui maisema ja miltä ikkuna-aukot oikeasti näyttävät. Suuria murheita ei asennuksessa ollut. Parin ikkuna-aukon kokoa vielä hienosäädettiin, mutta muuten hommat sujuivat kuten pitikin. Fenestralle tähän asti ihan yläpeukkua. Mitä nyt ne ikkunat sen viikon pari liian aikaisin tontille pukkasivat. Ehjänä säilyivät ja olivat sitä mitä pitikin. Viimeistä hyttysverkkoa myöten. 

Valoa kansalle! Aika vauhdikkaasti hommat nyt etenee, elämme raksaviikkoa 16. Ikkunat on taas yksi iso etappi kohti valmista taloa, vaikka ihan yhtä paljon euforiaa en tästä ikkunahommasta kyllä saanut kun mitä talo Onnin puolella fönstereistä irtosi :D

Tältä se hurja meininki näytti:Ja sokerina pohjalla: keittiön ikkunasta ja parvekkeelta on ilmiselvä, arvokas ja arvostettu merinäköala. Näettekö, tuolla se pilkottaa, meri. :D


5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon fönstereistä ja näköalasta! Ehkä se euforia kertaantuu kun tuskien taivalta pusertaa niin kauan, tajuatte vasta vuoden päästä et heiiiii, tehtiin talo.
  Nimim. rv kolkytjotain.

  VastaaPoista
 2. :D ihanat ikkunat ja mahtava merinäköala ;) toivottavasti ette joudu käyttämään tuota korttia myyntitekstissä piiiitkiin aikoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä itsekin naurettiin, että ainakin on myyntilauseet jo hallussa jos sellaiselle tarvetta tulee. Toivottavasti ei ihan heti tule :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Merikin �� t. Laura

  VastaaPoista