sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Tulkoon valkeus

Ja valkeus tuli! Viimeiset pari viikkoa molemmissa taloissa on ahertaneet sisäpintaukkelit. Ja niin kuin monet raksakokeneemmat kertovat, niin neliöitä ilmestyy kummasti lisää kun pinnat alkavat vaaleta.

Samaan aikaan herra Punainen on ahkeroinut taas kohteissa, joissa edistyminen ei niin näkyvästi hypi silmille, kuten ulkosokkelien siistimisen ja autokatoksen sisäkaton parissa.

Tässä keittiö ja taaempana vasemmalla ovi ja ikkunat parvekkeelle. Katosta puuttuu vielä levytys takan kohdalta. Takka asennetaan ensi keskiviikkona ja sen jälkeen tuo reikä levytetään umpeen ja tasoitetaan myös siltä kohdin.Olohuonekin alkaa näyttää isommalta korkeammalta. Vaikkei meille mitään hurjan korkeaa kirkkohallia olekaan tulossa.


Alakerran aula ja "porraskuilu". Tyttären huonekin näyttää nyt vaaleana todella isolta. 

Herra Punaisen ahkeroimat etuoven portaiden valumuotit. Portaiden päällysmateriaaleista on vielä vähän suunnitelmat auki. Jollain kai nekin pitäisi päällystää. Olen ollut niin uupunut sisäpintojen valinnoista, että tuo on jäänyt ihan taka-alalle :D
  

1 kommentti:

  1. Valkeus on kyllä vaan niin kaunista ja ihana etappi raksaprojektissa... kunhan ei sama toistu Suomen juhannuksessa. Miten kaikki näyttääkin niin paljon isommalta ja tilavammalta. Hyvinhän teillä etenee!

    VastaaPoista