perjantai 17. huhtikuuta 2015

Ovi kiinni, ostolämmin. Ja vuosipäivä!

Tänään 17.4. on tasan vuosi siitä, kun idea yhteisestä tontista ja taloprojektista syntyi. Kippis sille ja onnea 1-vee projektille, josta toivottavasti tulee reilusti alle 2-v projekti :)

Meillä ehtikin pihatie olla autolla ajettava hetken, mutta tällä viikolla tuli hetki, jolloin se vielä kerran riipaistiin auki. Tällä kertaa ihan "päätieltä" asti, naapureiden iloksi. Helsingin seudun energiayhtiö Helen kävi asentamassa kaukolämpöputket. Nyt kaukolämpövesi kiertää U-käännöstä putkissa jo suhisten molempien talojen kellareissa ja odottaa kytkentää lattialämppäreihin ensi viikolla.Sisäseinät on muutamia kattoa hipovia harkkorivejä vaille valmis molemmissa taloissa ja talo Sinisen puolella on Mario Bros -henkiset ilmaistointiputket jo valmiit. Punaisen puolella niitä aletaan asentaa tänä viikonloppuna.Talo Sinisen puolella työvoimaan on liittynyt Super-Pappa ja roilotukset ja seinäpintojen tasoitukset aputiloissa on alkaneet tapahtua vauhdilla. Punaisen puolella talon isäntä itse ahkeroi seinien ja kohta kattojen alaslaskujen kanssa.Itse ajattelin korkata "oikeat" raksahommat tänä viikonloppuna ja käydä liippaamassa tasoitteet lämpimän sisävaraston seiniin. Se voi olla, että urani seinien tasoittajana on lyhyt ja äkäinen ;)

Viikolla herra Punainen ahkeroi myös parvekkeen kanssa ja pikkuhiljaa sekin alkaa valmistua. Kävin uhkarohkeasti jo seisoskelemassa väliaikaisten vanerien päällä ja fiilistelemässä parvekkeen tunnelmaa :) Siitä tulee lempipaikkani!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti