maanantai 22. syyskuuta 2014

Aitapuuhastelua ja sähkösuunnittelua

Louhintatöiden edetessä ammattimiesten jysäytellessä kalliota palasiksi raksaprojektimme miesväki teki itsensä tarpeelliseksi pystyttämällä tontin ja naapurin väliin naapurin toivoman vaneriaidan. Lähellä oleva naapurimme on ollut huolissaan raksalian kulkeutumisesta heidän tontilleen ja toivonut kiinteämpää aitaa, kuin perinteinen oranssi raksamuoviaita. Sellaista siis tekemään.

Tasan kello 16 soi Super-papan starttipilli ja kaatovesisateessa herra Sininen ja Punainen sekä Super-pappa teutaroivat aidan pystyyn. Myyräreikäiseen maahan oli suht helppo takoa aidantolpat pystyyn eikä hommassa kauaa nokka tuhissut. On se kaunis! :)


Kirjoituspöytähommien puolella olemme pari edellistä iltaa tutkailleet ja kommentoineet kumpikin raksaporukka tahoillaan pian valmistuvaa sähkösuunnitelmaa. Tässä(kin) työvaiheessa tulee mielikuvissaan kuljettua tulevaa taloa edes takaisin, sillä joka valokytkin ja pistorasia olisi hyvä nyt jo osata kuvitella oikealle paikalleen. Toki niitä voi vielä myöhemminkin muuttaa, mutta mitä vähemmän muutoksia, sitä vähemmän kustannuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti