tiistai 16. syyskuuta 2014

Jäitä poltellessa

Eipä ole hurjasti raportoitavaa raksalta tässä kohtaa projektia. Aika lailla jäitä poltellessa päivät raksan suhteen kuluvat. Ihan koko aikaa ei hermot kestä keittiöitä, kaakeleita, vessanpönttöjä ja parketteja pohtia kun niiden hommaamiseen on kuitenkin vielä ainakin puoli vuotta aikaa. Paitsi sen keittiön, jonka suhteen pitäisi kai jotain päätöksiä suht lähiaikoina tehdä.

Rakennusluvan hakemisen yhteydessä haimme myös lupaa alkaa louhia tonttia jo ennen rakennusluvan saantia. Sitä varten olemme toimittaneet lisälippusia ja lappusia, mutta itse lupaa ei ole vielä kuulunut. Vaikka sen piti olla ihan läpihuutojuttu.

Tontilla on vieraillut viime viikon lopulla räjäytyskonsultti tarkastamassa naapurien talot ja muut rakennukset. Tästä katselmuksesta saimme rakennetarkastuspöytäkirjat, joissa esiintyvä insinööritaide huvitti minua suuresti. Ei ole nämä pojat liikaa Photoshoppia viitsineet tähän raporttiin tuhlata :). Jahka lupa heltiää, niin tämän taiteen siivittämänä laitetaan kallio jytisemään.

rakennetarkastuspöytäkirja
Naapurin talo räjäytyskonsultin taiteellisen näkemyksen mukaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti