keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lunta tupaan?

Siis mitä? Säämies ennustaa lunta ensi viikolle? Tälläistä ei nyt todellakaan tilattu. Meillä ei ole vielä kuin monttu kalliossa ja jo lunta meinaa pukata. Tälle talvelle lumi oli tilattu vasta helmikuulle. Jos sinnekään. Toivotaan, että tämä oli joku ohimenevä kylmentymä ja se lumi jää tuonne lappiin, eikä keksi tulla tänne etelään ennen kuin kevätpuolella.


Louhintalupa tuli


Louhintalupakin tulla tupsahti. Itse en ole nyt tontilla piipahtanut, mutta herra Sininen toimitti tiedon, että siellä on eilen alettu porata kalliota ja parin päivän sisällä päästään räjäytyshommiin. Lupa tähän työhön heltisi siis parissa viikossa. Mikä täällä pääkaupunkiseudulla on käsittääkseni ihan nopea aikataulu yhtään minkään paperin saamiselle. 

Naapurimme tontin laidalta on pyytänyt raja-aidaksi perinteisen oranssin ja muovisen raksa-aidan sijaan vanerista tehtyä enemmän sekä näkö- että pölysuojaa antavaa aitaa. Pakkohan sellaista ei rajalle olisi asentaa, mutta olemme sopineet, että kustannukset puolitetaan ja näin naapuri saa suojaa tontilleen. Myös aidan pystytystä on siis luvassa lähiaikoina. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti