lauantai 6. syyskuuta 2014

Keittiöpinnistelyä

Mitenkä tämä keittiöiden kilpailuttaminen onkaan niin puisevaa puuhaa? Suunnitelmat on suht selvät molemmissa taloissa, pintamateriaaleja vielä ehkä vähän mietitään. Enemmän meillä kuin naapurissa. Mutta se kilpailuttaminen. Plääh!

Raha ja sen järkevä käyttö kuitenkin soittelee sen verran isoa trumpettia tässä sinfoniassa, että nyt kun useammalla keittiöfirmalla on tänä viikonloppuna keittiöpäivät, niin pakkasimme rouva Sinisen kanssa itsemme ja tarkkaan piirretyt keittiöpohjat autoon ja huristimme Vantaan Tammistoon, josta liikkeet löytyvät riti rinnan helposti.

Topi-keittiöt, Puustelli, Domus


Rouva Sininen piti päänsä ja tuli ulos liikkeistä alkuperäisen suunnitelmansa kanssa, mutta itselläni suunnitelma pyllähti materiaalien osalta nurin, taas kerran.

Siniseen taloon on tulossa valkoinen keittiö, jossa keittiön puolen tasot on joko mustaa kiveä tai betonia (sellainen itse valettava valmispaketti... siitäpä saadaankin sitten blogiin tarinaa, jos tämä toteutuu ;) ja saarekkeen taso puuta. Meillä taas on aloitettu suunnittelu kokovalkoisesta korkeakiiltoisesta ja kuljettu eri sävyisten harmaiden ja mattavalkoisten kautta mustaksi petsattuun koivuun kaapistojen osalta ja valkoiseen, puolikiiltävään saarekkeeseen. Koko matkan ajan olen halunnut paksua korkeakiiltoista laminaattitasoa. Mutta nyt en ole enää varma siitäkään.

Yhdestä asiasta olen koko ajan ollut varma: Lapetekin City-liesituulettimesta! Sellainen on meille saatava. Olen SUURI New York -fani ja tämän nähtyäni en enää ole muuta halunnut. Siitä on onneksi tullut juuri uutuutena malli, joka sopii myös huippuimurin kanssa, joka meille on siis tulossa. Eikö olekin hieno? Muuten keittiö/ruokailutila/olohuone-alue tulee olemaan vaaleaa ja simppeliä ja yksinkertaista, niin tämä liesituuletin on "se jokin".

Lapetek City-liesituuletin
Kuva: Lapetek / www.lapetek.fi

7 kommenttia:

 1. Eikö olekin hieno? Muuten keittiö/ruokailutila/olohuone-alue tulee olemaan vaaleaa ja simppeliä ja yksinkertaista, niin tämä liesituuletin on "se jokin".

  On se hieno!
  Mekin muuten aloitettiin oman keittiömme suunnittelu Vantaan Tammiston Puustellissa. Ja lopulta ostettiin keittiö Vantaan IKEA:sta...

  VastaaPoista
 2. Netti jumitti... Ensin ei tapahtunut mitään, sitten pompahti kommentti 3 kertaan... (poistatte varmaan turhat toistot, kun itse en täältä päästä pysty)

  VastaaPoista
 3. Se on ihan hyvä painottaa useamman kerran, että hieno on :)

  Eipä ole laisinkaan poissuljettua, ettikö meillekin voi käydä juuri tuo sama Via Dolorosa Puustellista Ikeaan jahka meille köökkinsä hintaa vilauttavat! City-liesituuletin tulee joka tapauksessa! (Palaan sitten häpeissäni tähän postaukseen, kun sekin on matkan varrella johonkin budjettikuoppaan poljettu...)

  VastaaPoista
 4. Mekin aloitettiin keittiöiden kilpailutus Puustellista ja ollaan nyt tosiaan päädytty Ikeaan. Tosin Puustelliin päädyttiin ainoastaan siksi, että Puustelli on Kastellin kanssa samaa konsernia. Puustellin keittiö oli "loistavien, Kastellin asiakkaille tarjottavien alennusten" jälkeen noin 10000 euroa kalliimpi kuin Ikean keittiö. Kvik ja Keittiömaailma oli noiden kahden välissä. Kaikilta neljältä tarjous on laskettu mahdollisimman samankaltaisesta keittiöstä, samanlaisella varustetasolla.

  Ihan kaikesta ei kuitenkaan kannata edes budjetin takia luopua, joten pidä kiinni tuosta liesituuletin-ihanuudesta. :)

  VastaaPoista
 5. Me aloitettiin hintakilpailu Puustellista ja saatiin niin hyvä tarjous, että sinne jäätiin. Eli kaikki on mahdollista. :)

  VastaaPoista
 6. Oho! Puustellista en ole tähän mennessä kuullut vielä kuin, että hintavahkoa on, mutta yllättävät näköjään :) Käyn kuulemassa omat madonlukuni huomenna, niin katsotaan sitten mihin päähän haitaria meillä asettuu.

  VastaaPoista
 7. Me teimme kaikkien sääntöjen vastaisesti ja otimme tarjoukset vain kahdesta. Niistä päädyimme Puustelliin, jossa hinta tippui huomattavasti nyt syksyn aleissa vs. keväällä saatu tarjous. Ja muista, ettei lopullinen hinta ole koskaan lopullinen ;) Ja ihastelenpa minäkin: hieno liesituuletin!

  VastaaPoista