tiistai 6. tammikuuta 2015

Tulitöitä

Uudenvuoden jälkeen vesieristeiden tekeminen on jatkunut talo Punaisen puolella herra Punaisen hommina ja on nyt valmis sopivasti töihinpaluun hetkellä. Sinisen torpan puolella eristystyöt alkavat tämä viikon lopulla.


vesieristys valmiina


Homma oli loppua kohden aina vaan työläämpää ja hitaampaa. Bitumikermi oli painavaa ja suli hitaasti. Huhupuheiden mukaan nopeammin asennettavaakin on olemassa, mutta eipä se enää lämmitellyt kun kernirullat oli yksitellen selässä mäelle kannettu. Talon se puoli, jonne eriste piti laittaa korkeammalle jouduttiin tekemään matalissa palasissa, kun helpommin käsiteltävästä rullasta kermin olisi voinut kai nostaa ihan koko korkeana seinäle ja sulattaa. Ystävämme Jameson pelmahti kuitenkin apuun ja pilkkoi kermit palasiksi sitä mukaa kun herra Punainen niitä höönäsi seinään.

bitumikermin sulatustaSähkökeskuskin on ilmestynyt tontille ja kytketään kiinni loppuviikosta. Tähän asti olemme saaneet sekä veden että sähkön tontille ystävällisesti naapurista. Omien mittareiden läpi tietysti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti