keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vettä ja lauhaa kiitos. Ja hyvää uutta vuotta myös!

Syvät pahoittelumme niille, jotka ovat tänne pääkaupunkiseudulle lunta ja pakkasta toivoneet. Niitä ei nyt tule tämän enempää seuraavaan 5 viikkoon. Vettä ja lauhaa on tilattu! Muutama viikko vielä kun jatkuisi tätä keliä, niin talot olisivat katon suojassa ja talvirakentaminen olisi turvatumpaa.

Joulunpyhien pakkasten lauhduttua raksalla alkoi taas yhden miehen ruuhka. Talo Punaisen puolella talonherra itse lumitöistä päästyään jatkoi vesieristyksen tekoa. Uuden vuoden aaton ratoksi sokkeliin vedettiin bitumiprimeri. Haisi kuulema todella näätäpahalle! Herralla punoitti silmät sen verran tuon työrupeaman jälkeen, että ei paljon uuden vuoden juomia tarvitse näyttääkseen huomenna juhlineelta ja vuoden ensimmäinen päivä onkin hyvä päivä aloittaa bitumikermin sulatus. Siitä tulee jännää!

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille ja etenkin kanssaraksaajille! Tämä on meidän viimeinen uusi vuosi näissä nykyisissä nurkissa ihanien nykyisten naapuriemme kanssa ja ihan pian poksautamme korkin sen kunniaksi. Tulevatkin on toki maailman ihanimpia naapureita! (lukevat tätä kuitenkin...)

Todella pahanhajuista bitumiprimeria
Talo Punainen talviasussa

Pressuilla peitettiin slammattu tasoite lumelta piiloon

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta kaikille, ensi vuonna näyttää rakennuksilla jo ihan toiselta.
    Kesäasuntoa rakennetaan ilman blogia, mutta innostuneena seuraan muiden kirjoituksia ja otan opikseni. Kommentoinkin, jos on omia huomioita tai varoituksia jaettavana.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Uutta Vuotta! Teillä vuosi tuo jo tulosta, meillä päästään vasta vauhtiin. Mutta hyvä vuosi tästä tulee varmasti kaikille :)

    VastaaPoista