sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tontti on meidän

Villiä tuuletusta ja uskaliaita kevätjuhlaliikkeitä! Unelmatontin myyjä jätti ostotarjoukseen vastatarjouksen, jonka me hyväksyimme. Tontti on meidän!

On jokseenkin pöllämistynyt olo. Reilu kuukausi sitten ei ollut aitoa ajatuksenpoikastakaan, että tässä ollaan tontteja ostamassa ja taloja rakentamassa ja nyt meillä on tontti. Tuntuu, että ihmiset etsivät tonttiaan kuukausia tai jopa vuosia, mutta meille se lankesi muutamissa viikoissa. Tai no, kauppapäivä on muutamien viikkojen päästä, mutta kai tässä voi jo itseään tontin omistajaksi onnitella.

Rynnättiin ystäväni kanssa saman tien töiden jälkeen tontin laidalle fiilistelmään. Tontilla on vanha saunarakennus, maakellari ja kallioon louhittu uima-allas. Istuimme saunarakennuksen penkillä ja mittailimme tiluksia. "Tuossa on meidän terassi ja tuossa teidän. Tässä me juodaan kuohuvaa ilta-auringossa." Puolet tontin rajalla olevista puistakin tuli siinä jutuissa harvennettua. Sittemmin selvisi, että ne on kaupungin mailla. Onneksi ei kirvestä vielä käytetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti