perjantai 16. toukokuuta 2014

Sanoista tekoihin, ostotarjous on tehty

Olemme jättäneet tontista tarjouksen! Myyjän omista aikeista välittäen ja välittäjän venkoilua uhmaten jätimme myyjälle tarjouksen juuri sen kokoisesta määräosasta tuota ihanaa kalliotonttia, joka meille riittäisi kahden talon rakentamiseen ja nippa nappa mahtuisi myös budjettiin.

Tässä välissä selvitimme, että tontti on ollut myynnissä jo viime kesästä saakka, joten joko myyjällä ei ole pikkurahan puutetta tai sitten meillä saattaa olla neuvotteluvaraa määräosan koosta. Myyjällä on nyt viikko aikaa hautoa meidän tarjousta. Se tontti on alkanut jo tuntua niin hyvältä vaihtoehdolta, että nyt täytyy myöntää, että hatuttaa jos siitä ei päästä yhteisymmärrykseen myyjän kanssa. 

Rakennusprojektiummikkona ainakaan meidän perhe tuskin olisi yksin hirvinnyt lähteä talon rakentamista suunnittelemaan, mutta ystäväni isä, super-Pappa on ns. alan miehiä ja luvannut luotsia meidät turvallisesti läpi tämän projektin. Hän on paitsi ammattilainen, mutta myös tarkka ja nopea liikkeissään. Kuulostaa hyvältä omiin hätähousukorviini. Super-Pappa ei vaan ehkä vielä tiedä mihin saveen on nyt kouransa iskenyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti