torstai 10. heinäkuuta 2014

Asuntomessuille Jyväskylään

Perhe Sininen ja Punainen ovat takavuosina piipahdelleet asuntomessuilla satunnaisesti. Edellisestä kerrasta on kuitenkin vierähtänyt aikaa monta vuotta, sillä yhdessä viimeksi kävimme Laukaan messuilla. Ja siitä on vierähtänyt muutama tovi.

Huomenna matkaamme kuitenkin kahden perheen voimin yhdistetylle messu- ja lomaviikonlopulle Laukaan Peurunkaan. Esivalmistelut on huolellisesti jo suoritettu ja messukatalogit plarattu hiirenkorville. Laukkuun on pakattu omien mökkien pohjakuvat, pullo valkkaria ja viltti. Messupäivän jälkeen rouvat painuvat näiden eväiden kanssa järven rantaan ja piirtävät tönöt uusiksi! Arkkitehtiä on varoitettu. Sanoi jäävänsä saikulle ensi viikoksi ;)

Deko, TM Rakennusmaailma, Talo extra, Avotakka

Messuilla aiomme erityisesti tutkia talotekniikkaa (josta tässä vaiheessa ei ole vielä mitään hajua, mutta kuulemma sellaiseen olisi hyvä perehtyä), erilaisia pintamateriaaleja, sauna-/kylpyhuoneratkaisuja sekä takkoja ja tietysti me naiset väijymme parhaat sisustusvinkit. Katsotaan jos blogiinkin riittäisi raportoitavaa. 

2 kommenttia:

  1. Ensinnäkin: aivan ihana blogi! Tosi hyvin kirjoitat, tätä on kiva lukea :)

    Meilläkin on tavoite suunnata asuntomessuille. Valkkari ja muutosideat pitänee unohtaa, sillä muutoksia ei enää voi tehdä, mutta sisustusvinkkejä sitäkin enemmän. Ja eiköhän se valkkari niidenkin kylkeen istu.
    Kovasti tsemppiä teille projektiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kommentistasi ja mukava kuulla, että blogin parissa viihtyy. Messut on käyty ja oli ihana todeta, että omat suunnitelmat tuntuu hyviltä sen jälkeekin. Siitä sitten enemmän kohta blogissa :)

    VastaaPoista